8 Ocak 2014 Çarşamba

NİŞANLANMA YIL DÖNÜMÜZ

Arkadaşlar size daha önceden hiç, özel gün takıntım olduğunu söylemiş miydim?... :)

Hemen hemene her özel günleri kutlamaktan ben ne kadar çok zevk alsam da eşim tam zıttı... O, o günlerde bir şey yapmaz... :( Nedeni ise üşeniyormuş beyefendi... Neyse ben sabırlıyım emininki oda zamanla alışacak... :) diye umut ettiğim için ben yine onun için el emeği göz nuru ile ördüğüm örgü galatasaray servislerim ile birlikte güzel bir masa hazırladım... Bakınız altta.

TOKİDEKİ SESİN SOFRA DÜZENİ

Eşim fanatik bir galatasaraylı olduğu için sarı kırmızı iplerle tabak ve bardak altları için servisler ördüm.. 

masadaki çiçek ise dıy, nasıl yaptığımı buradan bakabilirsiniz...

Peçeteler selpak, tabaklar bernardo, kadehler kristal...

Masamız vede yemek menümüz resimlerde net olarak gözüküyor... Hediye ise ben yine ona el emeği ile ördüğüm kalpli bir yastık hediye ettim. Ama şimdi o yastığı göstermeyeceğim çünkü nasıl yaptığım ile birlikte ayrı bir postta sizlerle daha geniş olarak paylaşacağım...

TOKİDEKİ SESİN SOFRA DÜZENİ

Koçişko ise kendini affettirmek için bir mağazadan istediğini alda sana hediye edeyim dedi... Şimdilik affettim ama tabiki dilimden kurtulamaz önümüzdeki 1 ay sürekli laf çarpar dururum  orası kesin...:)

Kocişkom ile her ne kadar gönül bağı olarak daha önceden birbirimize bağlanmış olsakta aileler vede çevre karşında ilk resmi olarak 8 Ocak 2005 de aileler arasında nişan yaparak birbirimize bağlanmış olduk. :) O günleri şimdi düşünüyorum da o zamanları hayat benim için ne kadar çok toz pembe idi onu her gördüğümde sanki kalbimden bir şey çıkıp fırlayacakmış gibi oluyordu. Yanaklarım kıpkırmızı olup ateş gibi yanıyordu sen sanırsın havale geçiriyormuş gibi :) Ama yinede o günlerinde ayrı bir güzelliği vardı... Hey gidi günler heyyy!... ( yazar burada çok duygulanır o günler gözlerinin önünden film şeridi gibi geçer)

Hoşça kalın...

20 yorum:

  1. Çok güzel bi masa olmus.Erkekleri anlamıyorum hiç ya ne var sanki bi kagıda şiir bulup yaz al koy tabaga cok mu zor :) Cok sevdim yazını daha nice yıldonumlerine ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım :) evet aynen öyle hediyenini büyüğü ve küçüğü olmaz ama onu düşünecek adam nerede!...:)

      Sil
  2. özel günleri kutlamayı hangi kadın sevmez ki ama ben daha nişan yıldönümümüzü kutlamadım gerçi 1 yılı geride bıraktık daha, özel günlerde masa hazırlamayı bende çok severim, herşey harika görünüyor, ellerine, yüreğine sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim evet hemen hemene tüm kadınlar sever ama ben biraz abartılı tanışma, nişanlşama gibi hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan kutlarım ve bunu 9 sendir hiçbir günü atlamadan yapıyorum :)

      Sil
  3. bu erkeklerin durumu hep mi aynı böyle? kadın hep daha özenli erkeklerse başına iş çıkmasın diye görmezden geliyor. Sen yine en iyisini yapmışsın. Ellerine sağlık, nice mutlu uzun senelere:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım :) tüm erkeler öylemi bilmem ama benimki öyle :(

      Sil
  4. Özel bir gün için el emeği servislerle sofra kurman çok ince ve özel bir davranış olmuş. Servislerinde çok şık çok beğendim en çok o servisler ile koyu renk yemek takımı kullanmana da bayıldım. servislerin daha şık görünmesini sağlamış. Nice mutlu yıldönümlerin olur inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) beğenmene bende çok sevindim :))

      Sil
  5. Tüm erkekler böyle değil mi zaten aynı dertten bende muzdaribim :) Tabi farkettirmeden güzel sürprizler hazırlamasını ve jest yapmasını iyi biliyorlar şeytan tüylüler sanırım :) Nice nice uzun , mutlu , huzurlu senelere. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) sanırım ben tek değilim bu posttan sonra görüyorumda benim gibi olan çok bayan varmış :)

      Sil
  6. ah şu biz lanet olası erkekler :D blogunuz çok güzel yazınızda öyle yeni izleyiciniz olarak banada beklerim ücretsiz karakalem yapılır :)http://cizimsevinci.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. daha nice yıllara canım aldırma sen erkekler hep aynı benimkide aynıııı banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil