10 Haziran 2013 Pazartesi

ANNE BÜYÜYÜNCE BEN SENİNLE EVLENECEĞİM :)

Çocukların hayal gücü öyle farklı vede çok enteresan bir şey ki normal hayatta olması mümkün olmayan bir sürü şeyler orada çok normalmiş gibi düşünülüp olabiliyor...

Her kız çocuğu küçükken babaya aşıktır... Düşünün bir kere, sizlerde küçükken babanıza aşık, hayatınızda babanızdan başka kimseniz yoktu... Benim küçüklüğümde ise ben babama değil ama amcama aşıktım :)   Evleneceğim insanın amcam gibi yardım sever ve sıcak kanlı olmasını isterdim... Babamı sevmiyor muydum.... Yoo hiç alakası yok aksine babamı çok seviyordum. Çünkü Bana göre babam çok iyi bir baba idi, ama benim evleneceğim insan o şekilde değil çok iyi bir baba değil, amcam gibi olmalı idi... ( amcam iyi baba olmadığından değil o da çok iyi bir baba idi, ama dediğim gibi o zaman ki çocukluk aklı işte demek ki amcam bana daha sempatik geliyordu.) Şimdi bu konuya nereden girdiğimi soracaksınız... Siz sormadan ben cevap vereyim. :)

tokideki sesin ailesi

Efe'nin hayal gücü de bu aralar maşallah çok güçlü sürekli orada bir şeyler düşünüp, bir şeyler yapıyor. Bundan bir kaç gün önce, babayı işe, Emir'i de okula gönderdikten sonra ana oğul birlikte kahvaltı yapıyoruz. O esnada Efe:
- Anne sen bana çok yemek yedirme 
Ben: - Neden oğlum?
Efe: - çok yemek yersem hemen büyürüm, o zaman sen, benim annem olmazsın ki?
ben: - Olurum oğlum neden olmayayım ben seni çok seviyorum ben senin her zaman annen olurum. :)
Efe, önce bir iki saniye sessiz kaldı düşündü sonra tekrardan,
-anne ben büyüyünce seninle evleneceğim
ben şaşkın şaşkın neden böyle bir şey dediğinin merakla,
 -Neden oğlum? Benim, senin annen olma mı istemiyor musun?
Efe, önce boynuma sarılıp beni bir öptükten sonra,
 - İstiyorum ben seni çoooooooook seviyorum . Ama ben büyüyünce sen benim nasıl annem olacaksın o zaman başkasının annesi olursun. Ondan ben seninle evleneceğim ki senin yanından hiç ayrılmayacağım.
ben: - Yok oğlum sen büyüdüğünde de ben senin annen olacağım ve senin yanından da hiiiç ayrılmayacağım.
Efe yine biraz sessiz kaldı. Sonra,
- Ama sen büyüklerin annesi olmazsın ki sen küçüklerin annesisin  dedi.
ben: -yok annem ben sen bübüyünce de annen olacağım, ben her zaman senin annen olacağım. Tamam mı?
Efe: -Tamam dedi ve yine sarıldı.

Canım oğlum artık nasıl bir şey düşündü ne hayal etti de o büyünce, benim onun yanında değilde başka bir küçük çocuğun yanında olacağımı düşündü ve buna çözüm olarak da benimle evlenmekte buldu. Ben halen çok şaşkınım... Bu postu yayınlanmamadaki maksatta sizlerin çocukların da da bu şekilde durumlar oluyor mu?  Böyle çok enteresan sorular sorduğunun da cevaplayamadığınız durumlar oluyor mu?.. Benimle paylaşırsanız sevinirim.

Hoşça kalın...

6 yorum:

  1. Çok tatlı maşaAllah! :) teyzemin küçük oğluda büyüyünce ablamla (benimle) evleneceğim derdi, dört yaşlarında falandı. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım Allah razı olsun :) demek ki bu yaşlarda bu gibi sorular normal buna sevindim.

      Sil
  2. İnan okuyunca o kadar güldüm ki,yerim ben onu yaa.Benim de iki kızım var.Bizde de işin evlenme kısmıyla ilgili muhabbet diğil de büyünce sen benim annem olacakmısın sorusunu benim kızım da sormuştu.Demekki ayni hisleri yaşıyorlar.Çoğunlukla çocuklarda annelerini kaybetme korkusu oluyor.Ondan ayrı kalma korkusu...filan.Rabbim ayırmasın.Hayırlı evlat,vatana milleti faydalı olanlardan eylesin rabbim.selametle kal canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ederim canım demkki çocuklarda anneyi kaybetme duygusu oluyormuş anladım... YAZIK! kıyamam ben onlara...amin inşallah cümlemizin çocukları ile birlikte :)

      Sil
  3. ben ki hep kızım olsun istemişimdir..
    şimdi bi oğlum olsun da bana byle desin istedim!!
    ^^

    YanıtlaSil