1 Eylül 2012 Cumartesi

BOL FOTOĞRAFLI İSTANBUL GEZİSİ 2. KISIM

İstanbul'a nasıl geldiğimi bir önceki postum da anlattım. Şimdi de postuma kaldığım odanın camından çektiğim manzaralar ile başlamak istiyorum.






 Odamızın penceresinden Sultan Ahmet camisi vede Ayasofya gözüküyordu. İlk odaya girdiğimde Sultan Ahmet camisini görünce çok sevindim. Çünkü İstanbul da en çok görmeyi istediğim yerlerden biride o idi. Gece görüntüsü ise bir başka harika idi hiç bıkmadan saatlerce o görüntüyü izleyebilirdim.:)



Çok harika bir ışıklandırması var. Tek kelime ile  BAYILDIMMMM...:)


Odamıza yerleştikten sonra sahile indik.  Sahide gezinip balık ekmeğimizi yeyip, bol bol deniz havasını içimize çektikten sonra ilk başlarda da dediğim gibi en çok görmeyi arzuladığım Sultan Ahmet camisine gitmek için yola koyulduk.





Sultan Ahmet'e giderken...Eşim çocukların ellerinde tutup gidişi :) 




 Veee nihayet Sultan Ahmet camisinin avlusu içindeyim :)....




Allah'ım o ne kadar çok ihtişamlı bir cami; her karesi bir başka güzel insan izlemekten hiç bıkmıyor. Sırf bu cami için bile İstanbul da yaşamak isterdim. İstanbullu arkadaşlar ne kadar şanslısınız ki bu camiye sürekli görmek gibi bir imkanız var.


Camini dışı bir ayrı güzel, içi bir ayrı güzel...

Şimdi de size objektifime takılan resimlerle baş başa bırakıyorum...





O kadar güzel bir cami ki İstanbul da kısa bir zaman kalmama rağmen ikinci günde o camiye bir kez daha uğradım:) Ne yapayım camiyi izlemeye doyamadım:)) İkinci günü camiye giderken çekindiğimiz resim.


Benden şimdilik bu kadar ilerleyen günlerde de İstanbul gezisine kaldığım yerden devam edeceğim beni izlemede kalın...

6 yorum:

  1. Benim ailemde İstanbul'da kaç defa gittim hatırlamıyorum ama daha her yerini gezemedim .Orada başka bir hava var öyle değilmi?Senin adına çok sevindim daha nice mutlu huzurlu sağlıklı tatiller dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne kadar güzel ben ilk defa gittim ama çok beğendim. Evet orada ap ayrı bir hava var:)
      teşekkür ederim inşallah.

      Sil
  2. sizin adınıza sevindim mutlu olmuşsunuz bu tatilden allah sağlık verirse yine gelip görün gezilecek çok yerler var istanbulda başka illerdede harika fotoğraflamışsınız bayıldım sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim evet çok mutlu oldum çok güzel bir şehir evet yine gelmek isterim. İnşalllah Allah nasip eder.

      Sil
  3. üç dört ay önce gittim ben de mutlaka görülmesi gereken bir yer.Balık ekmek bölümü ise içimi kıskançlıkla doldurdu:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)postu yazarken inan benim canım tekrar çekti ama bir dahaki seneye artık:(

      Sil