2 Temmuz 2012 Pazartesi

AVUSTURYADAN GELEN HEDİYELER

Merhabalar arkadaşlar
 hepinizin güzel, sağlıklı bir hafta geçirmenizi dilerim.Ben bu haftaya bir özlemle girdim :( hayırlısı bakalım inşallah tüm haftayı bir özlemle geçirmem. Nedeni ise, canım oğlum Emir dün babannesinde kaldı  hiç ayrı kalmadığımız için şimdiden özledim.ühü ühüüüüüü

Dün gece görümcem Avusturyadan geldi. Emir'le yaş bir kızı var oğlum onunla oynamayı çok sevdiği için sırf onunla oynamak için babaannesinde kendisi kalmak istedi. Bizde bütün bir sene Kuran'ı Kerim öğrenmek için çok yorulduğundan güzel ve değişik bir kaç gün geçirsin diye izin verdik. İzin verdik vermesine ama gelde bize sor eşimle birlikte eve gidene kadar yolda acaba geri dönüp alsak mı? diyerek geldik eve gelince ise onun oyuncaklarını ve eşyaların görünce ben salya sümük ağlamaya başladım.Allah'ım ne kadar zormuş ayrılık her ne kadar kısa bir ayrılık olsada biz çok zorlanıyoruz Allah hiç kimseyi evladından ayrı bırakmasın.

Şimdide size oğlumun kurduğu bir masanın resmini koyuyorum. Benim oğlum çok ince ve zarif bir çocuk yaşına göre o kadar çok akıllı ki bazen çok korkuyorum nazar değecekte birşey olacak diye bu arada oğlum için bir maşallah dersiniz demi arkadaşlar.
Cumaretesi günü oğlumun sevdiği şeyleri hazırladım. Makarna, köfte, patates kızartması ve tatlı olarakta mozaik pasta onun resmini çekmeyi unuttuğum için resim koyamadım. Ben bunları hazırlayınca oğlumda 'anneciğim masayı ben kurayım mı sana ve babama süpriz olsun. Çünkü sen benim sevdiğim şeyleri hazırlamışsın beni çok mutlu ettin' deyip yanağımada bir öpücük kondurup hazırladı.:) 

...........
Görüncemin Avusturyadan bize getirdiği hediyeleri ise bunlar.


Özellikle ordan gelen çikolataları çok sevdiğimiz için çikolata ağırlıklı bir hediye olmuş sağolsun ailecek çok mutlu olduk:)

Bu da vücut kremi

Bunuda bana pantolan üstüne giyerim diye bir elbise almış. Ama ben böyle şeyleri kendime pek yakıştıramadığım için kullanmam o yüzden şimdilik gardolabını bekler sonrasında ise bir başkasına hediye ederim herhalde.

Emir ile Efe'ye de pijama takımı getirmiş polar olduğu için şimdi kullanmam ancak kışa giyerler.
Benden şimdilik bu kadar.
Hepinize öpücükler.

8 yorum:

  1. Öncelikle delikanlıya maş....kırkbinkere.
    Elbisenin üstünü kesip etek yapabilirsin bak çikolatanın birini hak ettim sanırım:P
    Hayırlı haftalar canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maşallah dediğin için teşekkür edrim canım elbise için ise bende düşündüm ama bilmiyorum şimdilik beklemede bakalım ileride belki yaparım çikolatayıda buyur al afiyet olsun:))

      Sil
  2. Maşallah sofrayı çok güzel kurmuş oğluşun. İnşallah hep böyle yardım eder annesine

    YanıtlaSil
  3. bin kere maşallah, Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın inşallah, hediyelerini güle güle kullan, sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım Allah razı olsun sevgiler benden:)

      Sil
  4. harika bi sofra olmuş maşallah hep böyle olsun...sana gelen hediye çok güzel eminim sen bunu başka şekilde değerlendirirsin.iyi günlerde kullanın hepsini..yalnız çikolatalara diyecek sözüm yok bende çokkkkkk seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım amin inşallah elbiseyi eteğe dönüştürmeyi düşünüyorum ama üşengeçlik var:) çikolatalara kim hayır der ki:))

      Sil